Per 20 metų veiklos metų sukaupėme nemažą patirtį projektuojant ir įgyvendinant virtuvės projektus. Dirbdami su geriausiais italų virtuvių gamintojais, turėjome progą vienu pirmųjų susipažinti su naujausiomis technologijomis, inovatyviais sprendimais virtuvių dizaine. Kovo 7 d. organizavome seminarą “Šiuolaikinės virtuvės dizainas ir inovacijos. Virtuvės projektavimo iššūkiai.”, kurio metu pasidalinome savo patirtimi su architektais ir interjero dizaineriais.

Seminaro metu kalbėjome apie „teisingos virtuvės“ planavimą, apžvelgėme dažniausiai pasitaikančias klaidas, vieną geriausių pasaulyje virtuvių „Valcucine“ pristatė specialus svečias iš „Valcucine“ fabriko – Massimo Peloso.

Seminaro metu taip pat pristatėme medžiagų apdailų tendencijas virtuvėse ir jų spendimus naujausius modelius iš „Meson’s“ ir „Snaidero” gamintojus. Pasidalinome mūsų atrastomis inovacijomis buitinėje technikoje ir susipažinome su viena populiariausių pastaruoju metu medžiaga dekton, kurią pristatė “Cosentino” įmonės atstovas Ilja Rouchailo iš Suomijos. Įmonės atstovas Lietuvoje – Marius Zitkus pademonstravo dekton‘o atsparumą ir praktiškumą jį degindamas bei paišydamas.

Seminaro akimirkos

Share Button